Gode typer skunkfrø

Der findes mange forskellige typer af skunkfrø, og som har forskellig vækst, effekt og andre faktorer, som kan passe mere eller mindre på det, som man er på udkig efter. Vi ser ganske kort nærmere på gode typer af skunkfrø, der har forskellige egenskaber i forhold til effekt.

Den første gode type skunkfrø er typen White Widow, der har en meget høj koncentration af THC, der er den cannabinoid, som har en rus effekt. Til gengæld har skunkfrø af typen White Widow ikke noget indhold af CBD, som er den cannabinoid, der har en smertelindrende effekt.

Det har til gengæld skunkfrø af typen Black Widow, der også har et højt indhold af THC, men som altså også har et højt indhold af CBD. Skunkfrø som Black Widow er derfor meget populære blandt mennesker, der gerne vil have en smertelindrende effekt.

Der findes mange andre typer af skunkfrø, som tilbyder forskellige former for effekter, og ikke kun de smertelindrende, eller rus effekt, men også i forhold til vækstbetingelser og meget andet. Vil du gerne have skunkfrø til samlingen, så sørg for at få udforsket hele markedet for skunkfrø, så du ender med en samling af skunkfrø, som har en stor variation.