Efterårs mode guide

Efteråret kan enten føles som en varm fortsættelse af sommeren eller en kold introduktion til vinteren, alt efter hvor du bor, og hvor langt inde i efteråret du er. Efterårets overgangssæson byder på et væld af mode muligheder. Følgende er nogle mode tips til efterårssæsonen. Du kan også se mere inspiration til efterårs mode på Amaze Cph.

1.   Find det ideelle par støvler til efteråret.

Skift dine sandaler ud med støvler og støvletter, når vejret bliver koldere og mere ustadigt i løbet af efteråret. En sommerkjole eller denimnederdel ser godt ud med kampstøvler, ankelstøvler i ruskind og knæhøje støvler med hæl, mens det for mænd ofte er nødvendigt med et par bukser og en pullover, der kan gå godt sammen med et par sneakers.

2.   Overvej at opgradere din professionelle påklædning.

Efter at have klædt sig mere afslappet hen over sommeren, er efteråret et perfekt tidspunkt til at tilføje jakkesæt og andet væsentligt arbejdstøj tilbage i din garderobe. Gør overgangen lettere ved at bære en tætsiddende hvid T-shirt, en jakke og en midi-nederdel med bælte.

3.   Kombiner en sommerlig genstand med en vinterlig.

Efteråret er den perfekte sæson til at bære lækre beklædningsgenstande som f.eks. fløjlsbukser, rullekravetrøjer og shearling-jakker. Disse går godt til det ofte ustadige vejr om efteråret, der kan være meget omskifteligt fra dag til dag.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *