2 ting du kan pakke bæredygtigt ind

I en travl hverdag er det ikke altid, man har tid til at stå og pakke bæredygtigt ind. Men det er heldigvis ikke så svært, som man måske tror. Her kommer to enkle forslag til, hvordan du kan bruge bæredygtigt emballage.

Økologisk kaffe

En af de ting, man kan pakke bæredygtigt ind, er økologisk kaffe. Økologisk kaffe er kaffe, der er dyrket uden brug af kunstgødning og pesticider. Det er derfor en bæredygtig måde at dyrke kaffe på. Økologisk kaffe er også kendt for at have en bedre smag, da den er dyrket på en mere naturlig måde. Så hvis du går og overvejer at skifte til økologisk kaffe, så er det også en god idé at pakke den bæredygtigt ind.

Genbrugeligt emballage

Et andet forslag til bæredygtig emballage er genbrugeligt emballage. Det kan for eksempel være en genbrugelig kaffepose eller en genbrugelig madkasse. Genbrugeligt emballage er godt for miljøet, da det kan bruges flere gange. Det er også en praktisk måde at pakke sin mad på, da man ikke skal have så mange forskellige poser med. De fleste genbrugelige emballager kan også købes i stofbutikker. Så hvis du gerne vil pakke bæredygtigt ind, så er en genbrugelig emballage et godt valg.